top of page

7 годин томуЧитати 1 хв
Що можна під час посту?
Щоб збалансувати свій раціон та підтримати здоров'я, під час Великого посту важливо дотримуватися певних правил харчування. Що можна під...

1 день томуЧитати 1 хв
Сіль може приносити як користь, так і шкоду нашому здоров'ю
Сіль є одним із найпоширеніших продуктів харчування, який присутній майже у кожній страві. Проте, попри свою звичність, сіль може...

3 дні томуЧитати 1 хв
Правильне харчування - ключ до ефективної роботи мозку
Ми часто чуємо, що наше харчування важливе для фізичного здоров’я, але воно також безпосередньо впливає на мозкову діяльність. Зокрема,...

31 січ.Читати 1 хв
Як уникнути небезпечних хвороб – тема зустрічей у Добротворі
Фахівці Радехівського відділу Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб завітали до Добротвірського закладу дошкільної...

9 січ.Читати 1 хв
Квасоля – суперфуд, який завжди під рукою!
Квасоля – суперфуд, який завжди під рукою, або 7 причин, чому потрібно включати квасолю до свого раціону! Квасоля – це не лише смачний,...

24 груд. 2024 р.Читати 2 хв
Як не переїсти, уникнути відчуття дискомфорту, важкості в животі та як не набрати зайвих кілограмів?
Для підготовки корисного святкового меню рекомендується скористатися принципом Тарілки здорового харчування: - ½ тарілки мають становити...

15 вер. 2023 р.Читати 1 хв
Здорове харчування в рамках Україно-швейцарського проєкту Діємо для здоров‘я
Працівники Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України вдосконалювали знання зі Здорового харчування в рамках...


20 бер. 2023 р.Читати 2 хв
КОРИЦЯ – АРОМАТ, СМАК ТА КОРИСТЬ ДЛЯ ЗДОРОВ’Я
Теплий приємний аромат кориці асоціюється із запашною випічкою, запеченим яблуком або гарячою кавою. Ця, здавалось би, звичайна пряність,...
bottom of page