top of page

1 серпня розпочалась всеукраїнська кампанія з посилення імунізації проти кашлюку, дифтерії та правця, яка триватиме до кінця року


Фахівці Пустомитівського відділу Львівського районного відділу Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб спільно із медиками КНП Центру первинної медико-санітарної допомоги Перемишлянської міської ради (амбулаторія загальної практики сімейної медицини с. Іванівка) провели "Активний день здоров'я" серед мешканців с. Іванівка, а саме: захист від дифтерії, правцю отримали 29 осіб, з них – 12 дітей.

Оскільки вакцини можна поєднувати, діти також вакцинувались проти гепатиту, кашлюку, поліомієліту, кору, краснухи та паротиту згідно з віком.

Провели вимірювання артеріального тиску, рівня цукру у крові. Розповідали про профілактику різноманітних інфекційних хвороб.

Дітям розповідали про "Здорове харчування". Найбільше захоплення у них було під час інтерактивної гри (звичайно, визначено переможців - усім вручено ).

Якщо ви ще не сконтактували зі своїм сімейним лікарем і не з'ясували: чи маєте усі належні щеплення, - саме час це зробити!


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page