top of page

2 правила, які допоможуть обрати корисний хліб


Обирайте грубі види помолу борошна.

Обойне та обдирне борошно мелють з цільного зерна, без очищення від оболонки зернятка, що робить їх найпоживнішими по складу мінералів та вітамінів.

Далі йдуть другого, першого і вищого - вони більше містять крохмалю, менше клітковини та мінералів.

Перевірити це можна в складі на першому місці.


Звертайте увагу на доданий цукор.

Для поліпшення смаку у хліб можуть додавати глюкозо-фруктозні сиропи, яблучне пюре тощо.

Перевірити це ви можете у розділі: склад білків, жирів та вуглеводів.

3 перегляди0 коментарів

Commentaires


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page