top of page

27-30 квітня на Всесвітній тиждень імунізації запрошуємо дітей на цікаві активності!

27-30 квітня на Всесвітній тиждень імунізації дитячі точки "Спільно" ЮНІСЕФ та МОЗ запрошують дітей на цікаві активності!

Щороку у другій половині квітня проводиться Всесвітній тиждень імунізації. Його мета — нагадати, що вакцини є одними з найбільших досягнень сучасної медицини, і вони рятують життя!

Щоб розповісти про важливість дотримання Календаря профілактичних щеплень, пояснити дітям як саме вакцини вчать організм захищатись від інфекцій та дати можливість надолужити пропущені щеплення, ЮНІСЕФ проводить інтерактивні заходи для школярів та дітей молодшого віку на дитячих точках «Спільно» ЮНІСЕФ


У програмі:


пізнавальна вікторина


яскрава фотозона


подарунки для всіх


унікальна можливість зробити щеплення від небезпечних хвороб прямо на дитячих точках "Спільно" ЮНІСЕФ


27-28.04 - запрошують учнів шкіл дізнаватись більше про захист від інфекцій, отримувати подарунки та вакцинуватись. Реєструйте свій клас, щоб стати учасником захопливої події.

А 29 та 30 квітня всіх охочих чекають на 14:00 щодня, будуть вікторини та призи.

Дитяча точки «Спільно» ЮНІСЕФ, де окрім всіх активностей, буде доступна мобільна вакцинальна бригада Міністерства охорони здоровʼя, і ви зможете зробити щеплення дітям безкоштовно:

Львів, просп. Червоної Калини, 81; ЛКП «Культурно-освітній центр імені Олександра Довженка»

Дитячі точки "Спільно" ЮНІСЕФ, де будуть проходити веселі активності з 27 квітня по 30 квітня, початок о 14:00 (точний час уточнюйте в телеграм каналах кожної точки):


Львів Фільм Центр, парк "Горіховий Гай", Володимира Великого, 14А

Львів Арена, Стрийська, 199

Львів, Центральний залізничний вокзал, площа Двірцева, 1


За інформацією UNICEF Ukraine. https://www.unicef.org/ukraine/notes/world-immunisation-week

Comments


bottom of page