top of page

Впровадження пілотного проєкту "Школа без нікотину та тютюну"

Впровадження пілотного проєкту "Школа без нікотину та тютюну" в Краковецькому ЗЗСО І- ІІІ ст. ім. Романа Шухевича на території Яворівської територіальної громади.

Лікарями- гігієністами відділення епіднагляду за неінфекційними захворюваннями Яворівського районного відділу ДУ Львівський ОЦКПХ МОЗ України" проведено інформаційну кампанію та заходи з метою запобігання початку куріння та зменшення поширеності куріння серед учнів та вчителів.



З директором школи Кропивницьким М.С погоджено Політику "Школа без нікотину та тютюну", яка передбачає ряд заходів, що сприяють підвищенню рівня обізнаності учнів, вчителів школи щодо шкідливого впливу вживання нікотинових та тютюнових виробів.



Серед учнів 9-х класів та вчителів проведено анонімне анкетування (27 питань), щоб оцінити початкову ситуацію щодо проблеми вживання нікотинових виробів. Переглянули антитютюновий відеоролик "Негативний вплив куріння на здоров'я людини"

На території та в приміщенні школи розмістили плакати та наклейки:


"Безпечного куріння не існує!"

"Тютюновий дим -невидимий вбивця"

"Ті, хто кидають - ті виграють"


Турбота про здоров'я -це обов'язок кожного українця під час війни, як мінімум для того, аби святкувати перемогу з хорошим самопочуттям!)


Comentarios


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page