top of page

Дводенний візит делегації Бюро ВООЗ в Україні на Львівщину

«Було дуже емоційно в позитивному сенсі!» —поділився враженнями про дводенний візит делегації Бюро ВООЗ в Україні на Львівщину голова World Health Organization Ukraine, доктор Jarno Habicht:

«Ми побачили, як програми вакцинації охоплюють людей похилого віку. Водночас люди похилого віку приходять з дітьми, отримують поради щодо здоров’я, а також про те, як боротися з хронічними захворюваннями.


Сьогодні ми мали нагоду зустрітися з колегами із системи громадського здоров’я, щоб обговорити багато ініціатив:

☛ як робимо шкільне харчування здоровішим; ☛ як робимо шкільне середовище вільним від тютюнопаління; ☛ як наступним поколінням українців важливо знати, як бути здоровішими, дотримуватися здорового харчування, як займатися більше фізичною активністю та як уникати хвороб.

Я бачу так багато ініціатив! Щоразу як повертаюся до Львова — з'являється якась нова ініціатива.


Також було емоційно, коли у Львові випав перший сніг, а я здійснив ранкову пробіжку в центрі. Бачимо, що попри війну, яка триває, розвивається система громадського здоров’я.

Люди витривалі, вони роблять кроки, щоб підтримати населення, щоб воно було здоровішим.

Це дуже схвально та обнадійливо бачити, що ми, зі свого боку, також підтримуємо багато ініціатив, зокрема, щодо імунізації, що робить шкільне середовище здоровішим.

Є багато ідей, які ми реалізуємо спільно із Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб», — підсумував доктор Ярно Хабіхт.


6 переглядів0 коментарів

Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page