top of page

Дев’ята міжнародна конференція ESWI з грипу

У дев’ятій міжнародній конференції ESWI з грипу, яка відбувалась у Валенсії (Іспанія) 17—20 вересня 2023 року взяла участь Уляна Романюк, в.о. завідувача вірусологічної лабораторії Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.


Уляна Романюк представила Постерну (Стендову) доповідь колективу авторів Центру на тему: «Виявлення вірусів грипу та коронавірусу у стічних водах Львівщини».


За останні 30 років після заснування Європейська наукова робоча група з грипу (ESWI), яка починалася як скромна група наукового обміну з грипу, стрімко розвивається.

Нині це організація, в якій зацікавлені сторони, партнери у коаліції, клініцисти, вчені та політики — усі працюють разом, щоб просувати та впроваджувати діагностику, лікування, противірусні препарати та вакцинацію проти гострих респіраторних вірусів.

4 дні інтенсивних дискусій серед понад 1000 учасників — наукових і політичних спільнот, міжнародних органів охорони здоров’я, Всесвітньої організації охорони здоров’я, Європейського парламенту та Європейського центру профілактики та контролю захворювань (ECDC).


Обговорювали актуальні теми щодо грипу, COVID-19 та респіраторно-синцитіального вірусу (RSV).


6 переглядів0 коментарів

Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page