top of page

День відкритих дверей «Врятуймо життя разом»

Сьогодні команда Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб долучилася до проведення інтерактивного Дня відкритих дверей «Врятуймо життя разом», що відбувся у Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького - ЛНМУ.

Для майбутніх абітурієнтів та їхніх батьків організатори підготували насичену програму: моделювали відпрацювання допомоги постраждалим у надзвичайній ситуації; курсанти-рятувальники та студенти-медики демонстрували злагоджені дії у порятунку потерпілих від вибухів, надавали першу медичну допомогу пораненим, проводили серцево-легеневу реанімацію та відпрацьовували зупинку кровотечі.

У межах Дня відкритих дверей працювало «Містечко здоров'я», де фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб усім охочим вимірювали артеріальний тиск, визначали індекс маси тіла, проводили тестування на ВІЛ-інфекцію та швидкі тести на визначення рівня цукру у крові.

Наталія Іванченко, генеральна директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб запросила усіх присутніх перевірити деякі параметри свого здоров'я:

"Фахівці Центру також проконсультують щодо здорового харчування, допоможуть скласти індивідуальний графік профілактичних щеплень і ще кілька цікавих опцій. Ми раді долучитися до цього заходу, тому що всі разом ми формуємо громадське здоров'я".


До намету, де працювали фахівці Центру, вишикувалася чимала черга!


День відкритих дверей ЛНМУ організували у партнерстві із Львівський державний університет безпеки життєдіяльності та Львівським обласним центром контролю та профілактики хвороб у межах Меморандуму про співпрацю.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page