top of page

День відкритих дверей відбувся цієї п'ятниці у Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб

До участі долучилися студенти Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького - ЛНМУ, щоб познайомитися із роботою Центру зсередини.

Генеральна директорка Центру Наталія Іванченко Nataliya Ivanchenko Timko розповідала про можливості, які відкриває сфера громадського здоров'я перед молодими спеціалістами.

Студенти почули про напрямки роботи Центру, про перспективи кар'єрного зростання та професійної реалізації. Керівниця Центру розповіла про молодь, яка влилася й успішно працює в команді. Про завдання громадського здоров'я та пріоритетність розвитку цієї сфери.


Завідувачка відділу неінфекційних захворювань Відділ на залізничному транспорті ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» Оксана Кунинець Oksana Kuninets розповідала про успішні проєкти, які втілюють фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.


Очільниця Львівського осередку Всеукраїнська асоціація фахівців з громадського здоров’я Лілія Михайлів, розповіла про діяльність ВАФГЗ. А також епідеміологиня зупинилася на стратегії стриму-вання антибіотикорезистентності.



Наталія Лозинська, завідувачка Львівського районного відділу Центру, зупинилася на роботі відділу з епіднагляду за інфекційними хворобами. Natalia Borovec 





Юрій Подолюк, завідувач відділу організації санітарно-гігієнічних досліджень Центру, запросив усіх на екскурсію до санітарно-гігієнічної лабораторії.



У межах Дня відкритих дверей відбулася презентація комунікаційної кампанії Вартові громадського здоров’я.

Тетяна Градоблянська, фахівчиня з комунікацій Проєкту USAID Ukraine - USAID Україна Розбудова стійкої системи громадського здоров’я презентувала проєкт та запросила долучатися до спільноти громадського здоров’я.

Комунікаційна кампанія «Вартові громадського здоров'я» реалізується завдяки підтримці американського народу, наданій через Агентство США з міжнародного розвитку (USAID).

Ольга Брезецька

Роман Шуя 

Аня Мошовська

Наталія Нежухівська

Andrew Berest

Commentaires


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page