top of page

День здоров'я в Рудківській територіальній громаді

Працівники Самбірського районного відділу Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб спільно з лікарями – кардіологом та невропатологом Самбірської центральної лікарні, а також із мобільною бригадою Луківської амбулаторії загальної практики сімейної медицини провели День здоров'я в населених пунктах Луківської громади.



Мета – вакцинувати дорослих і дітей згідно з Національним календарем щеплень, зокрема, проти дифтерії, правця, інших імунокерованих інфекцій та від Covid-19.


У підсумку – вакциновано 21людину:

АДП- м  – 18 осіб

КПК – 3 дітей.

Проведено ЕКГ – 35 особам.

40 осіб отримали консультації кардіолога та невропатолога.


У закладах загальної середньої освіти сіл Луки та Ваньковичі провели зустрічі із вчителями та працівниками закладів. Також розповіли про важливість вакцинації, як найкращого способу захисту від інфекційних хвороб.

Наголосили про вимоги до нового порядку проходження медичних оглядів школярів, про важливість щорічного проведення медоглядів працівників.

Говорили також про обізнаність про рак шийки матки та про безкоштовне обстеження протягом лютого жінок на базі жіночої консультації Самбірської центральної лікарні.

Провели бесіди щодо профілактики серцево-судинних захворювань, важливості дотримання правил Здорової тарілки.

Нагадали про шкідливий вплив на організм алкоголю та тютюну.

Розповсюдили інформаційні буклети про профілактику інфекційних та неінфекційних захворювань.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page