«Дрогобицька ковбаса» є світовою візитівкою Дрогобича.
1956 році була затверджена марка «Дрогобицька», яка пішла у серійне виробництво на Дрогобицькому мʼясному заводі.
Сьогодні ТОВ”Дрогобицький мʼясокомбінат” проводить забій великої рогатої худоби і обвалку.Потужність підприємства становить 30 тонн м’яса, великої рогатої худоби в зміну.
Саме на цьому підприємстві фахівці Дрогобицького районного відділу Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України продовжують працювати в межах Україно-швейцарського проєкту «Рецепт здоровʼя 35+».
Як навчитися дбати про своє здоров’я ,як уникнути шкідливих факторів, які впливають на ризик виникнення ССЗ про це говорили з працівниками підприємства.
Під час зустрічі :
-40 працівникам провели анкетування на оцінку рівня ризику розвитку цукрового діабету та ССЗ;
-40 робітникам визначали індекс-маси тіла та вимірювання артеріального тиску;
-40 працівникам визначили добову потребу води та калорій.
-10 працівникам провели анкетування на визначення залежності від куріння та склали план відмови від куріння.
Ініціатива є частиною інформаційної кампанії «Стань на варті свого серця» у межах Україно-швейцарського проєкту «Діємо для здоровʼя»
Comments