top of page

«Життя рахує не кроки, які ти зробиш, а сліди, які ти залишиш за собою!» – життєве кредо, що стало дороговказом для креативної Лілії Михайлів


Львівський осередок Всеукраїнської асоціації фахівців з громадського здоров’я очолила завідувачка відділу антимікробної резистентності та інфекційного контролю Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб, лікарка-епідеміологиня Лілія Михайлів.

Амбітна, молода та фахова особистість, яка прийшла в професію своєї мрії, завершивши у 2007 році медичний факультет Львівського національного медичного університету імені Данила Галицького.

У 2020 році здобула другу вищу освіту, ставши випускницею Національної академії державного управління при Президентові України.

Лілія Михайлів активно працює у формуванні безпечного простору надання якісної медичної послуги для населення Львівщини. Є експерткою Департаменту охорони здоров'я ЛОВА з питань епідеміології та інфекційного контролю.

Запорука її успіху проста – це відданість улюбленій справі в ім’я добробуту людей та процвітання рідної країни.

Харизма та емпатія, притаманні епідеміологині – це і є любов до своєї професії!

Важливою для Лілії Михайлів є команда однодумців, яка підтримує втілення нових ідей та реалізацію цілей.

Роль фахових асоціацій у розбудові ефективної системи громадського здоров’я є вкрай важливою.

Це професійна спільнота для взаємодії та консолідації зусиль лідерів змін у сфері громадського здоров’я, яка буде відповідати на існуючі запити суспільства.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page