top of page

Засідання Координаційної ради з Громадського здоров'я

Сьогодні у Львівська обласна державна адміністрація відбулося перше засідання Координаційної ради з Громадського здоров'я, яка створена Розпорядженням начальника ЛОВА Максим Козицький на виконання Постанови КМУ "Про порядок створення регіональних координаційних рад". Під головуванням заступника начальника ЛОВА Христина Замула обговорили епідситуацію з інфекційної захворюваності на Львівщині у 2023 році та ризики на 2024 рік; обговорили питання вакцинації населення, особливо в організованих дитячих колективах, зміни до видачі довідок 086/о «Медична довідка (витяг з медичної картки амбулаторного хворого)»,

охарактеризували показники неінфекційної захворюваності на Львівщині за останні 5 років, представили напрацювання Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб з профілактики неінфекційних хвороб , провели короткий огляд програм з профілактики неінфекційних хвороб, які діють у Львівській області.



Окремим питанням заслухали результати моніторингу використання антибіотиків закладами охорони здоров'я Львівщини. Напрацювали протокольне рішення за результатами засідання. Віримо, що це вдалий початок роботи Координаційної ради, яка об'єднала представників різних галузей задля амбітної мети: Формування громадського здоров'я на теренах Львівщини. Щиро дякуємо за активну участь!


Мета у нас одна:

댓글


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page