top of page

Зворушливий допис генеральної директорки Nataliya Ivanchenko Timko про коронавірус


Напевно, ніхто не забуде цей період часу в Україні. Що це було для мене: втрата 2-х близьких людей... Розуміння, що необережні дії або нехтування порадами фахівців можуть забрати життя людини або спричинити інфікування і важку хворобу. Що медичні працівники відпрацювали в неймовірно важких умовах. Що від вміння блискавично прийняти рішення можуть залежати чиїсь долі. Що команда однодумців здатна творити дива і в 24 години встигнути те, що важко втиснути в 48). Що особистий приклад Лідера є неймовірною рушійною силою. Що найбільший скарб - це ЛЮДИ! Що кожен стрес - це не лише сиве волосся, а і досвід, загартовування та систематизація вмінь і знань.

Який підсумок на Львівщині: Від початку пандемії зареєстровано 334 136 випадків COVID-19. Летальних – 6 931. Вакциновано проти коронавірусу однією дозою 1 099 278 осіб, другу дозу отримали 1 036 557 осіб, першу бустерну – 198 694 особи, другу бустерну – 18 898 мешканців Львівщини.

Впродовж останнього тижня проведено 1634 дослідження на COVID-19, з них 11- позитивні. За тиждень летальних випадків від COVID-19 не зареєстровано. Перебувають у лікарні 39 пацієнтів.

Коронавірус нікуди не зник. Залишається з нами як сезонне захворювання. Уроки ми засвоїли. Цінуємо життя, здоров'я та працюємо там, де максимально ефективні. Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України КНП ЛОР "Львівська обласна інфекційна клінічна лікарня" дякую всій команді та кожному фахівцю окремо за відданість справі та небайдужість! Готовність до викликів - це не слова, це спосіб життя і мислення). Також дякую усім фахівцям, які лікували "ковідних" хворих!


27 переглядів0 коментарів

Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page