top of page

Здорове харчування для учнів 1-4 класів

У Всесвітній день безпеки харчових продуктів підбиваємо підсумки надзвичайно цікавого проєкту «Здорове харчування для учнів 1-4 класів».

Упродовж проєкту фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб удвічі виїжджали у 22 школи Львівщини!

Загалом у нашому проєкті взяли участь 1023 школярі!

У межах проєкту «Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів» команда Центру навчала школярів базовим принципам збалансованого харчування та формуванню здорового ланч-боксу.

А під час повторних зустрічей навчали учнів розрізняти групи продуктів, зокрема, — екстрапродукти (з високим вмістом солі, цукру та жирів).


Мета нашого проєкту:

роз’яснити дітям: які є групи продуктів та як вони впливають на організм людини;

навчити школярів розділяти продукти за групами;

навчити учнів виокремлювати екстрапродукти з-поміж інших та замінювати їх на корисну їжу;

сформувати звичку у школярів, обирати корисний перекус.



Заходи проводилися завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine. Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.




















コメント


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page