У Всесвітній день безпеки харчових продуктів підбиваємо підсумки надзвичайно цікавого проєкту «Здорове харчування для учнів 1-4 класів».
Упродовж проєкту фахівці Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб удвічі виїжджали у 22 школи Львівщини!
Загалом у нашому проєкті взяли участь 1023 школярі!
У межах проєкту «Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів» команда Центру навчала школярів базовим принципам збалансованого харчування та формуванню здорового ланч-боксу.
А під час повторних зустрічей навчали учнів розрізняти групи продуктів, зокрема, — екстрапродукти (з високим вмістом солі, цукру та жирів).
Мета нашого проєкту:
☛ роз’яснити дітям: які є групи продуктів та як вони впливають на організм людини;
☛ навчити школярів розділяти продукти за групами;
☛ навчити учнів виокремлювати екстрапродукти з-поміж інших та замінювати їх на корисну їжу;
☛ сформувати звичку у школярів, обирати корисний перекус.
Заходи проводилися завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine. Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.
Comments