top of page

Моніторинговий візит у Центр легеневого здоров'я

Питання організації заходів з інфекційного контролю туберкульозом в закладах охорони здоров’я актуальне, незалежно від рівня та типу медичної допомоги.

Найефективнішим є саме адміністративний компонент ІК ТБ, що включає концепцію FAST= Find cases Actively, Separate & Treat:

Швидка ідентифікація пацієнта з симптомами ТБ.

Ізоляція та окреме розміщення інфекційних хворих, розподіл потоків пацієнтів.

Своєчасний початок лікування хворих на ТБ.

Фахівці Центру громадського здоров’я Міністерства охорони здоров’я України з моніторинговим візитом у Центрі легеневого здоров'я.

На виконання Грантової угоди Глобального фонду для боротьби зі СНІДом, туберкульозом та малярією «Прискорення прогресу у зменшенні тягаря туберкульозу та ВІЛ-інфекції в Україні» на 2021 – 2023 роки, а також з метою надання організаційно-методичної допомоги з питань інфекційного контролю за туберкульозом та навчання відповідальних фахівців проведенню оцінки ефективності роботи вентиляції та ультрафіолетових бактерицидних опромінювачів, триває дводенний моніторинговий візит до нашої установи за участі головного фахівця відділу антимікробної резистентності та інфекційного контролю Центр громадського здоров’я України Яницької Ірини спільно з проектним менеджером організації PATH Романом Родиною та представницею ДУ Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України Михайлів Лілією.

В межах візиту команда фахівців зустрілася із керівництвом Центру легеневого здоров'я, відвідала відділення нашої лікарні, поспілкувалася із пацієнтами та медиками, провела консультації на робочих місцях.

Цінуємо таку можливість професійного вдосконалення, адже в такий спосіб можемо тримати рівень та ставати кращими задля забезпечення якісної медичної допомоги нашим пацієнтам.


7 переглядів0 коментарів

Kommentare


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page