top of page

Місяць профілактики серцево-судинних захворювань триває

Фахівці відділу неінфекційних захворювань Дрогобицький районний відділ ДУ "Львівський ОЦКПХ МОЗ" Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України активно долучаються до заходів освітян.

Взяли участь у виставці робіт «Галицький Жмуток», яку підготували учні Трускавецької загальноосвітньої школи №2. Поспілкувались з учнями 5-6 класів на тему #СтаньНаВартіСвогоСерця. Розповіли: чому важливо берегти своє серце з раннього віку.

Як уникнути багатьох захворювань завдяки змінам у повсякденному житті, а саме у своїх звичках і у поведінці.

Розповіли про основні фактори ризику розвитку серцево-судинних захворювань: - підвищений артеріальний тиск; - наявність "поганого" холестерину, глюкози в крові, - надмірну масу тіла, - тютюнопаління.

Поговорили про тарілку здорового харчування, питний режим, фізичну активність — важливі чинники у профілактиці серцево-судинних захворювань.

Також фахівці Дрогобицького районного відділу взяли участь у святкових заходах до Дня учителя в загальноосвітній школі №3 Трускавця.

Поспілкувались із вчителями та учнями на важливі теми: - чому важливо берегти своє серце з раннього віку, - як уникнути багатьох захворювань завдяки змінам у повсякденному житті, своїх звичок і поведінки.

Поговорили про харчування в родині, питний режим, фізичну активність, які є важливими чинниками у профілактиці серцево-судинних захворювань. Провели вимірювання артеріального тиску всім охочим.

Роздали інформаційні матеріали: «Знай ознаки інсульту», «Безпечного куріння не існує, краще не починай».


Komentáre


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page