top of page

Навчання груп швидкого реагування (ГШР) на надзвичайні ситуації у сфері громадського здоров’я 


✔  Сьогодні 14.02.2024 в ДУ «Львівський ОЦКПХ МОЗ» відбулося симуляційне навчання груп швидкого реагування (ГШР) на надзвичайні ситуації у сфері громадського здоров’я. 

✔    ГШР відпрацьовано алгоритм дій з реагування на надзвичайну ситуацію -  витік аміаку на проїжджу частину поблизу населеного пункту Львівського району внаслідок розгерметизації автоцистерни.

✔     Мета навчання: відпрацювання практичних навичок, необхідних для ефективного реагування на загрози та надзвичайні ситуації хімічного характеру у сфері громадського здоров’я.

✔     Сфера застосування та призначення: симуляційна вправа дозволить підготувати ГШР до оперативних дій в умовах надзвичайних ситуацій, розвинути навички та компетенції, виявити та виправити недоліки у заходах з реагування на НС, відкоректувати алгоритм дій існуючих СОПів, підвищить рівень співпраці, що сприятиме покращенню реагування на загрози хімічного характеру та забезпеченню ефективного захисту населення.

✔   Очікувані результати: покращення готовності членів ГШР у протидії хімічним небезпекам на території Львівської області з метою забезпечення оперативного та ефективного реагування на НС хімічного характеру. За результатами проведеної стимуляційної вправи учасники зможуть перевірити та вдосконалити свою готовність до реальних загроз.



Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page