top of page

Опрацьовуємо проблемні питання вакцинації на робочих місцях!

Лікарі відділу імунопрофілактики Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України разом із фахівцями Червоноградського, Старосамбірського, Стрийського відділів завітали у Добромильську лікарню, Комарнівський, Червоноградський та Сколівський центр первинної медико-санітарної допомоги.

Так як існують школи, дружні до дитини, так Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб — дружній до людини!



Ми НЕ ПЕРЕВІРЯЄМО! Ми консультуємо, радимо, збираємо інформацію, щоб зрозуміти: чому окремі процеси не працюють, щоб прийняти правильне управлінське рішення.

Оскільки вакцинація є питанням національної безпеки, то управління "холодовим ланцюгом" та техніка проведення вакцинації є пріоритетними питаннями, які потребують удосконалення, щоб "йти в ногу з часом".

У рамках моніторингових візитів поспілкувалися з керівним складом, медиками закладів охорони здоров'я.

Побачили, як зберігається вакцина, як дотримуються умови "холодового ланцюга", що робиться для того, щоб підвищити охоплення щепленнями.

Обговорили проблемні питання і шляхи їх подолання, допомогли удосконалити навички роботи з програмою Укрвак, ознайомили зі змінами у законодавстві з питань імунопрофілактики.


Впевнені, що лише командна робота дає плоди та допомагає досягнути спільної мети.


А мета в нас одна:

Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page