Серед дня їжу можна запивати водою кімнатної температури чи трохи теплішою. Це не завадить травленню та перетравленню їжі у шлунку.
Фізіологія шлунку влаштована таким чином, що рідка їжа та напої проходять по малій луці шлунку, потрапляють у кишківник та практично не затримуються у шлунку.
Якщо ви не впевнені, що ви добре відчуваєте потреби свого організму, радимо виконувати «тестовий ковток».
Якщо ви відчули спрагу або вам здалось, що це відчуття спраги – відпийте ковток.
Якщо ви відчули задоволення після першого ковтка та спрага посилилась, то пийте, поки не отримаєте задоволення від води.
Якщо після першого ковтка не має бажання продовжувати пити, – зупиняйтесь. Пити воду через силу непотрібно.
Формуємо тарілку здорового харчування!
Comentarios