top of page

Почуй мене і захисти!

На Сколівщині Сколівська міська рада Львівської області стартувала ініціатива команди Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб, мета якої привернути увагу до вакцинації проти дифтерії та правця, а також від Covid-19 та інших інфекційних хвороб.



Заходи розпочалися напередодні Всесвітнього тижня імунізації!

17 квітня відбулась зустріч з лікарями та медичними сестрами первинної ланки надання медичної допомоги. 18 квітня з медиками, які надають спеціалізовану медичну допомогу. Говорили про небезпеку хвороб та ефективність вакцинації. Вивчали та аналізували можливості, мотивацію та бар'єри у питаннях вакцинації.

Чого ми хочемо досягнути? Знаючи бар'єри легше та ефективніше планувати та втілювати в життя заходи задля амбітної мети - ЗДОРОВ'я мешканців Львівщини і Сколівської громади, зокрема!

До заходів залучені лікарі Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб , в рамках Меморандуму про співпрацю з Львівський національний медичний університет імені Данила Галицького - ЛНМУ доцент кафедри дитячих інфекційних хвороб Galyna Lytvyn , доцент кафедри інфекційних хвороб Ольга Турчин Благодійний фонд святого Юди Тадея 



Дякуємо за допомогу в організації, розуміння та сприяння Микола Романишин - голові Сколівської міської ради, директору Сколівська Центральна Лікарня Олегу Андруси-шину та лікарю епідеміологу Зої Лозинській.


Медичні працівники громади спільно з лікарями Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб докладуть максимум зусиль задля спільної мети:


Матеріал підготовлено у рамках проєкту Український католицький університет UCuniversity UNICEF Ukraine  

Деталі у наступних дописах. Далі буде!


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page