Фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб відвідали Миколаївський заклад загальної середньої освіти І-го ступеня.
Школярі у форматі різних інтерактивних обговорень дізнавалися про безпеку харчування корисних продуктів.
Що ж ми обговорювали?
Які поради почули діти?
1. Дотримуйтеся чистоти. Мийте руки перед приготуванням їжі та її споживанням. Особливо це важливо на шкільних перервах.
2. Обирайте свіжі й незіпсовані харчові продукти.
3. Ретельно мийте фрукти й овочі, а надто – коли їх подають сирими.
Памʼятайте, що безпека починається з дрібниць!
Заходи проводяться завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.
Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.
Comments