top of page

Трішки про безпеку харчування

Фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб відвідали Миколаївський заклад загальної середньої освіти І-го ступеня.

Школярі у форматі різних інтерактивних обговорень дізнавалися про безпеку харчування корисних продуктів.

Що ж ми обговорювали?

Які поради почули діти?

1. Дотримуйтеся чистоти. Мийте руки перед приготуванням їжі та її споживанням. Особливо це важливо на шкільних перервах.

2. Обирайте свіжі й незіпсовані харчові продукти.

3. Ретельно мийте фрукти й овочі, а надто – коли їх подають сирими.

Памʼятайте, що безпека починається з дрібниць!


Заходи проводяться завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.

Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page