top of page

У чому підступність сказу та правця? У чому підступність сказу та правця? Епідситуація на Львівщині та в країні. Клініка, діагностика та профілактика цих хвороб


11 червня лікарі Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб МОЗ України провели в онлайн-форматі захід із безперервного професійного розвитку медичних працівників на тему: «Організація та надання антирабічної допомоги населенню. Профілактика правця».

Упродовж заходу детально розбирали такі теми:   

Про клінічні прояви сказу та правця розповіла учасникам генеральна директорка Центру Наталія Іванченко.  

У чому актуальність сказу та правця, аналіз епідситуації в Україні та світі – тема презентації лікаря-епідміолога Ярослава Бойченка.  

Заступниця генерального директора Марія Озірковська докладно зупинилася на проведенні планової та екстреної профілактиці правця.  

Про особливості антирабічної допомоги розповіла завідувачка відділу імунопрофілактики Мар'яна Гончар.  

Які імунобіологічні препарати використовують для екстреної профілактики сказу та правця? – тема виступу Юлії Шкреметко, менеджерки відділу імунопрофілактики, тренерки з питань холодового ланцюга.  

З правилами ведення медичної документації з профілактики сказу та правця ознайомила учасників в. о. керівника епідвідділу Ірина Сисун.

Теми, опрацьовані під час онлайн-навчання, – вкрай актуальні сьогодні в Україні та області. #МиПрацюємоЩобВиБулиЗдорові


Commentaires


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page