top of page

Упродовж Всесвітнього тижня імунізації є нагода вакцинуватися від інфекційних хвороб

Упродовж Всесвітнього тижня імунізації (24-28 квітня) є нагода вакцинуватися від інфекційних хвороб на Дитячій точці СПІЛЬНО | UNICEF Львів. У перший день роботи, цього четверга, працювала вакцинальна бригада КНП "4-а міська поліклініка м. Львова" 

А лікарі відділу імунопрофілактики Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб відповідали на запитання львів'ян, які прийшли на вакцинацію!


Христина Войтович прийшла вакцинувати проти гемофільної інфекції однорічного сина Олександра. Жінка розповідає:

 "Я вакцинуюся сама, діток своїх вакциную: і старшу доньку, і молодшого сина. В нього була операція на серці через вроджену ваду, тому вакцинацію відтермінували на 4 місяці. А як тільки-но кардіохірург дозволив, зразу почали за планом вакцинуватися. Для мене це перш за все здоров'я дитини!"


А 26-річний Олексій Іванов скористався можливістю отримати щеплення проти дифтерії та правця:

 "Кожні 10 років треба від цих хвороб вакцинуватися.От від коронавірусу вакцинувався – і не хворів. А на точці "Спільно" все швидко і чудово зробили."

Назар Сторчеус, студент Львівського національного медичного університету ім. Данила Галицького, про пункт щеплення дізнався від викладачів:

 "Важлива профілактика захворювань. Я зробив від дифтерії та правця, адже все може статися, зараз є війна, тому треба вакцинуватися".


А працівники відділу на залізничному транспорті відвідали дитячу локацію «Спільно» на Головному залізничному вокзалі станції Львів. У межах проведення міні-проєкту «Вакцинований пасажир» поспілкувалися з батьками про захист від вакцинокерованих інфекцій та дотримання календаря профілактичних щеплень.

Дитяча точка СПІЛЬНО | UNICEF Львів. (Проспект Червоної Калини, 81 – Центр Довженка)

Чекаємо на вихідних 27-28 квітня з 11:00 до 17:00 — Вакцинація для всіх охочих!

UNICEF Ukraine 

Comentários


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page