top of page

Формування культури харчування у школярів

Фахівці Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб відвідали Миколаївський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №1 та Жидачівський заклад загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №2, де поспілкувалися з учнями 1-их та 4-их класів на тему: «Основи здорового харчування для учнів 1-4 класів. Екстрапродукти та здоровий перекус».


Мета зустрічі — сформувати у школярів навичку виокремлювати екстрапродукти (з великим вмістом жиру, цукру, солі) з-поміж іншої їжі та навчити обирати корисну альтернативу.

Школярі дізнались:

  •  Про шкоду екстрапродуктів, оскільки вони містять недостатньо поживних речовин, а от перероблених жирів, солі та цукру в них – забагато  

  •  На які корисні, а головне здорові продукти можна замінити екстрапродуктів  

  •  Який здоровий і збалансований ланч-бокс на перекус можна зробити  


Учні активно обговорювали тему лекції і ділились своїми вподобаннями у харчуванні.

Заходи проводяться завдяки сприянню Дитячого фонду ООН UNICEF (ЮНІСЕФ) UNICEF Ukraine.

Дякуємо БФ NEEKA Ukraine за допомогу в організації заходу.


Comentarios


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page