top of page

Чи можна поєднати молитву, здоров'я, культуру та спорт?

Так. В рамках меморандуму про співпрацю між Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Дрогобицька районна військова адміністрація Дрогобицька районна рада Благодійний фонд святого Юди Тадея сьогодні у Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі"-Park of Naguevychy відбувся захід Маршрут здоров’я «2900 кроків» за підтримки Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров‘я 

Розпочали з хвилини пошани та скорботи. Помолилися. З вітальним словом виступили Степан Кулиняк  Андрій Шевкенич Ольга Ворожбит Ірина Гаврилюк Департамент з питань культури, національностей та релігій Львівської ОДА Генеральний директор Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Nataliya Ivanchenko Timko мала честь модерувати захід. Директор Державний історико-культурний заповідник "Нагуєвичі"-Park of Naguevychy Богдан Лазорак неймовірно цікаво розповів про : "Як ми тяжко тя ховати...": історія хвороб та пандемій в Нагуєвичах та скандинавська руханкова реформа Петра Франка. Марія Шутко – співавтор реконструкції музею-садиби Івана Франка, науковий співробітник ДІКЗ "Нагуєвичі" розповіла про "Історія хвороби Івана Франка". Це було неймовірно цікаво і зворушливо. Понад 100 слухачів дізнались багато цікавих фактів. Ольга Брезецька ознайомила учасників з тягарем серцево-судинних хвороб та як їм можна запобігти! А потім була екскурсія музеєм-заповідником. Як багато ми ще дізналися про нашу рідну землю та історію! В рамках заходу можна було виміряти артеріальний тиск, дізнатись антропометричні дані, отримати консультацію лікаря дієтолога, дізнатись рівень цукру в крові, отримати консультацію як кинути палити та багато іншого.



А далі була здорова хода 2900 кроків! Скандинавська ходьба як інструмент попередження серцево судинних захворювань розповів та провів майстер клас Євген Мацейко – керівник федерації скандинавської ходьби у Львівській області. А не так все просто!

А далі понад 100 осіб практикувались у скандинавській ході!!! Було цікаво, корисно, весело і захопливо!!!! Емоції на фото!!!! Є бажання рухатись вперед на зустріч здоров'ю! Захід завершився молитвою, дякуємо отцю Олегу за натхненну промову! А ще була дегустація здорової їжі!!!! Погода чудова, свіже повітря сприяли оздоровленню учасників! Позитивні емоції сьогодні переповнюють! Неймовірно дякуємо Збройним Силам України за можливість провести захід.


Komentáře


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page