top of page

Шановні львів'яни та гості міста! Для вас – чудова нагода перевірити стан свого здоров'я та дізнатися чимало корисної інформації!

Шановні львів'яни та гості міста! Для вас – чудова нагода перевірити стан свого здоров'я та дізнатися чимало корисної інформації!

Цієї неділі, 29-го вересня, з 9:00 до 15:00 на першому поверсі у холі Центру Шептицького працюватиме мобільний медичний пункт.

До проведення заходів залучена команда Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб у рамках меморандуму про співпрацю між Український католицький університет UCuniversity (УКУ) та Львівським ОЦКПХ МОЗ України.

Активності приурочили до Всесвітнього дня серця, щоб привернути увагу громадськості до проблем серцево-судинних захворювань, ознайомити з правилами профілактики та заохотити людей дбати про своє здоров'я.

Лікарі Медична Клініка УКУ спільно із фахівцями Центру проводитимуть безоплатний скринінг: визначатимуть рівень ризику захворювань серця у відвідувачів (проводитимуть заміри, експрес-аналізи).

"Містечко здоров'я" працюватиме на території Українського католицького університету (вул. Стрийська, 29А)

Крім того, о 11:15 відбудеться лекція про користь скандинавської ходьби та корисні спортивні звички, які допомагають запобігти хворобам серця.

Також о 12.00 відбудеться скандинавська ходьба Стрийським парком із досвідченим тренером.

Для охочих долучитися рекомендуємо взяти зручне спортивне взуття та палиці (для тих, хто не має палиць, інвентар буде в наявності в організаторів), та обов'язково гарний настрій!


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page