top of page

«Школа безпечної краси» для фахівців beauty-індустрії. Про що цей проєкт?

Відгуки про перші заняття «Школи безпечної краси» для фахівців салонів краси та перукарень.

Якщо Ви хочете у своїй громаді провести таку школу для фахівців індустрії краси, просимо звертатися до Львівського обласного центру контролю т профілактики хвороб МОЗ України за адресою: м. Львів, вул. Круп’ярська, 27. lvivsescentr@gmail.com

«Школу безпечної краси» запустили для салонів краси, барбершопів та майстрів "beauty" індустрії Львова. Салони краси та перукарні надають десятки послуг, які повинні бути не тільки якісними, але і безпечними для здоров’я.

У серпні відбулося два заходи, який провели Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб МОЗ України у співпраці з Управління охорони здоров'я Львівської міської ради та за підтримки благодійної організації БО «100% життя м.ЛЬВІВ».

Зокрема, навчання проводили Nataliya Ivanchenko Timko, генеральна директорка Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб та Лілія Михайлів, завідувачка відділу інфекційного контролю Центру. Теми обговорень — мега-актуальні для майстрів, які дбають за якість та безпеку наданих послуг: Як забезпечити проведення якісної обробки інструменту Основні ризики та способи їх уникнення Як захистити себе і клієнта від інфікування Чому треба вакцинуватися від гепатиту В Особливості гігієнічної обробки рук Як правильно очищати та дезінфікувати поверхні.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page