top of page

Щоб уникнути так званого перехресного зараження, відокремлюйте сире м’ясо, птицю, рибу та морепродукти від інших продуктів та готових страв.

👉 Для обробки сирих м’яса та риби використовуйте окреме кухонне приладдя (ножі, дошки), аніж для обробки інших продуктів.


👉 Ретельно мийте та висушуйте посуд, в якому знаходились сирі продукти, перш ніж покласти туди іншу їжу.


👉 Зберігайте продукти у закритому посуді, щоб виключити можливість контакту між сирими та готовими стравами.


👉 У холодильнику сирі морепродукти та м’ясо мають бути розміщені нижче, аніж овочі, фрукти та готові страви!


А якщо вже захворіли – ОДУЖУЙТЕ!


Komentáre


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page