top of page

🚙 💉 Як вдосконалити роботу з отримання та зберігання вакцин


Одна з тем робочої наради працівників відділу імунопрофілактики за участі профільного заступника генерального директора Львівського обласного центру контролю та профілактики хвороб.


Сьогодні розглянули та обговорили питання подальшого вдосконалення роботи щодо отримання та зберігання імунобіологічних препаратів (вакцин), супровідних товарів та лікарських засобів групи летальності.


А також їх постачання до закладів охорони здоров’я і надавачів медичних послуг області в світлі вимог постанови Кабінету Міністрів України від 12 травня 2023 р. № 473 «Зміни, що вносяться до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для забезпечення здійснення медичних заходів окремих державних програм та комплексних заходів програмного характеру».


Основну увагу приділили оптимізації роботи при  розвезенні вакцин машиною-рефрижератором центру за визначеними маршрутами, оформленню товарно-супровідної документації на передачу вакцин закладам-отримувачам, алгоритму роботи працівників відділу імунопрофілактики та складу зберігання медичних імунобіологічних препаратів при виникненні надзвичайних (аварійних) ситуацій.


За результатами наради заступником генерального директора Марією Озірковською дано низку доручень з питань, що розглядалися.


Comments


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page