top of page

Як залишитися здоровими!!!

Сьогодні у Львові відбувся Форум "Почуй лікаря". 400 учасників впродовж дня інтерактивно отримували інформацію про те ЯК ЗАЛИШИТИСЯ ЗДОРОВИМИ!!!!!

- Конкретні поради, доказові та реалістичні до виконання. Це і про психічне здоров'я, і про здорове харчування, і про статеву гігієну для хлопців і дівчат, про фізичну активність, про екстрену медичну допомогу та про комунікацію - де шукати правдиву інформацію. Про конкретні кроки на шляху до Громадського здоров'я.



Власне учасниками були представники громад І НЕ ЛИШЕ ЛЬВІВЩИНИ! Вчителі, студенти, соціальні працівники, викладачі, батьки, учні старшокласники і громадські активісти! Я розповідала про здорове харчування. Про вітаміни та в яких продуктах їх шукати. Дуже хочу, щоб громади Львівщини почали застосовувати одержані знання на практиці!!!!


Дякую за ідею і організацію Галина Бордун Почуй Лікаря Oleksandra Yanovych UNICEF Ukraine!!!!!!! #ЗдоровішіРазом

Департамент охорони здоров'я Львівської ОДА Департамент освіти і науки Львівської ОДА Іван Собко Центр громадського здоров’я України Львівський обласний центр контролю та профілактики хвороб Ігор Кузін Viktor Liashko

留言


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page