top of page

Яким ми бачимо майбутнє громадського здоров’я в Україні?

➡️ Другого зимового дня на Прикарпатті зібралися представники обласних центрів контролю і профілактики хвороб, наукової спільноти, громадських організацій, щоб взяти участь у Перших Загальних зборах Громадської організації «Всеукраїнська асоціація фахівців з громадського здоров’я» та поміркувати про розвиток системи громадського здоров’я у найближчому майбутньому.

✅ Активну участь у роботі Зборів взяли і делегати від Львівського обласного центру контролю і профілактики хвороб МОЗ України – Лілія Михайлів, Оксана Кунинець, Кароліна Шумило. 

➡️ Створення Всеукраїнської асоціації фахівців з громадського здоров’я, яка має на меті об’єднати не лише фахівців цього профілю, але й усіх небайдужих громадян, які вболівають за поширення серед громадян країни здорового способу життя, запобігання факторів ризику для здоров’я, безпечне та здорове довкілля для майбутніх поколінь, має стати тим наріжним каменем, що вибудує міцний фундамент для сталого розвитку системи громадського здоров’я в Україні.

📍Усі делегати Перших Загальних зборів, які зібралися в місті Івано-Франківську 2 грудня 2023 року, підтримали основну мету Асоціації: стати в Україні провідником найновішого міжнародного досвіду з питань розбудови громадського здоров’я.

📍Майже 5 тисяч фахівців з різних організацій України об’єдналися, щоб разом розвивати громадське здоров’я та будувати безпечне стале майбутнє.

📍З метою втілення ідей забезпечення санітарно-епідемічного благополуччя населення та реалізації всіх задумів і планів створено відокремлені підрозділи Всеукраїнської асоціації фахівців з громадського здоров’я у 21 області та Києві.

✅ Керівником Відокремленого підрозділу Громадської організації «Всеукраїнська асоціація фахівців з громадського здоров’я» у Львівській області на Перших Загальних зборах обрано Лілію Михайлів.


Коментарі


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page