top of page

Інтерактивний Форум "Почуй лікаря"

Сьогодні у Львові розпочався інтерактивний Форум "Почуй лікаря" до проведення якого залучений Львівський обласний центр контролю та профілак-тики хвороб МОЗ. На Форумі представ-лені блоки - компоненти, що формують громадське здоров'я. Психічне здоров'я, здорове харчування, травми та багато-багато іншого!




Споживання їжі відповідно до Тарілки здорового харчування дасть можливість забезпечити організм не лише кілокалоріями, а і належною кількістю білків, буглеводнів, жирів, вітамінів та мікроелементів. Пам'ятаємо, що на добу слід споживати не більше 5г солі в складі харчових продуктів, не більше 25г цукру. Здоровій людині необхідно вживати рідину не менше 4% від ваги або 30 мл на 1 кг. Уникайте трансжирів!






А Ви знали, що лікування багатьох захворювань жіночої статевої сфери починаються з рекомендації щодо зміни харчування? Що 30 хвилин в день фізичної активності є профілактикою онкопатології молочної залози? Що вакцинація проти папіломавірусу доступ-на і ефективна проти раку шийки матки? Що профілактичний огляд у гінеколога можна пройти без скерування сімейного лікаря?

Саме про це зараз відбувається панельна дискусія форуму Почуй лікаря


Commenti


Рекомендуємо

Ще немає постів цією мовою
Щойно пости будуть опубліковані, ви побачите їх тут.
bottom of page